Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@11:03:56 GMT

ماجرای ناگفته ازدواج مجید صالحی فاش شد!

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۹۰۲۳

ماجرای ناگفته ازدواج مجید صالحی فاش شد!

 

 

مجید صالحی در 26 شهریور ماه سال 1354 در امامزاده حسن تهران متولد شد. مجید صالحی بازیگر، کارگردان، نویسنده و تهیه کننده سینما و تلویزیون می‌باشد. مجید صالحی در خانواده پرجمعیتی به دنیا آمده و 4 برادر و 3 خواهر دارد و خودش بچه یکی مانده به آخر است. مجید صالحی یک پسر و یک دختر به نام های آروین و حنا دارد که دو قلو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مجید صالحی در سال 1381 مدرک کارشناسی بازیگری و کارگردانی تاتر خود را از دانشکده هنر و معماری تهران اخذ نمود و اکنون نیز دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد همین رشته است.

مجید صالحی با تبریک روز زن به همسرش، ماجرای ناگفته ازدواجش را در برنامه دورهمی بازگو کرد!

راز ازدواج مجید صالحی فاش شد!

مجید صالحی بازیگر محبوب کشورمان با انتشار عکسی از همسرش ضمن تبریک روز زن به ایشان نوشت:

 «رامینه عزیز، رفیق همیشگی، روز جهانی زن بر تو مبارک

از اینکه سالها همیشه دوست و همراه خوبی بودی و هستی و در طول زندگی حتی در غیاب من که حاصل اجبار شرایط کاری بود تمام توجه و محبتت رو معطوف فرزندانمون کردی واقعا سپاسگزارم .

امیدوارم همچنان برای اعتلای هنرها و توانمندی های خود بکوشی

توجه توجه 

در پی دایرکت ها و کامنتای نگران های همیشه در صحنه که پرسیدند ما بالاخره نفهمیدیم چطور ازدواج کردید؟

در پاسخ باید بگویم راستش ما هم مثل اغلب ازدواج ها با هم آشنا و دوست شدیم ( و البته پیش از بیماری مادر مرحومه بنده )بعد این دوستی هر روز شیرین و شیرین تر شد و روزی پیشنهاد ازدواج دادم و ( البته صد در صد ایشون هم با خودشون گفتند؛ چه کسی آقا تر، باحال تر، جذاب تر، بامزه تر، دوست داشتنی تر از مجید از شوخی گذشته ایشون پذیرفتند، ازدواج کردیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: مجید صالحی مجید صالحی اینستاگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۹۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • ماجرای گم شدن یسنا کوچولو چه بود؟
  • برد شیرین عالمیان مقابل حریف عنوان‌دار اروپایی
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • کاشت بیش از ۳ هزار درختچه در بلوار آیت الله خامنه‌ای قزوین
  • اشاره غیرمستقیم اژه‌ای به حکم توماج صالحی
  • ویدیو/ خاطره‌بازی با معلم‌ها؛ داستان شیرین‌ترین کتک دنیا
  • ثبت کمترین میزان سوانح ریلی در یک دهه گذشته
  • ترتیل صفحه 244 کلام الله مجید+ صوت